SİYASET

Ahmet Hakan'dan İmamoğlu'na flaş gönderme: ''Bu gidişle...''

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesinde gündemi yine Ekrem İmamoğlu'ydu. Ahmet Hakan İmamoğlu'nun Kanal İstanbul stratejisine bu sözlerle yüklendi...

Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde daha öncede Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'a karşı yürüttüğü politikasını eleştiren Ahmet Hakan, bugünkü yazısında da bu konuya değidi.

BÖYLE GİDERSE İMAMOĞLU...

Ahmet Hakan İmamoğlu'nun işi gücü bırakıp Kanal İstanbul düşmanlığına soyunmasını ''Bu gidişle Ekrem İmamoğlu... “Anti-kanal İstanbul Belediye Başkanı” diye anılır olacak.'' sözleriyle eleştirdi.

BÜTÜN VAROLUŞU KANAL İSTANBUL ÜZERİNE

10 Ocak 2020 tarihli ''Ekrem İmamoğlu'na dostane uyarılar'' başlığıyla kaleme aldığı yazısında da bu konulara değinen Ahmet Hakan: ''Bütün varoluşunuzu “Kanal İstanbul” üzerinden tanımlamaktan vazgeçin. Eğer böyle yaparsanız... Hükümet yetkilileri, “Vazgeçtik... Kanal İstanbul’u yapmıyoruz” dediklerinde çok esaslı bir varoluşsal kriz yaşarsınız.'' demişti.

İSTANBUL İÇİN NE YAPTIN?

Ahmet Hakan yine aynı tarihli yazısında İmamoğlu'nun tek gündem olarak Kanal İstanbul'u belirlemesinin sakıncalarını şu sözlerle dile getirmişti: ''Sadece “Kanal İstanbul”a odaklanmanızın şöyle bir sakıncası da var: “Şu kadar zaman geçti, İstanbul için ne yaptın?” sorusuna verecek dişe dokunur bir cevap vermeniz zorlaşır. Halbuki sizin “Şunu yaptım, bunu yaptım” diye patır patır icraat saymanız gerekiyor.''

Yorumlar 30 Yorum
Günün Manşetleri