SİYASET

AK Parti'den, AYM üyesi Engin Yıldırım'ın paylaşımına sert tepki!

AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AYM üyesi Engin Yıldırım'ın Twitter adresi üzerinden yaptığı skandal paylaşıma sert tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş AYM üyesi Engin Yıldırım'ın Twitter adresi üzerinden yaptığı skandal paylaşıma sert tepki gösterdi.

Twitter adresi üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Anayasa Mahkemesi üyesinin tehdit iması içeren "AYM'nin ışıkları yanıyor" sözlerini kınıyoruz. Hiçbir kurum yada kişi milli iradeye gözdağı veremez. Jüristokrasi heveslilerine bu millet fırsat vermez!" ifadelerini kullandı.

"AYM ÜYELERİ ARASINDA VESAYET ÖZLEMİ ÇEKENLER VAR"

Sanayi Bakanı Varank Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada,  "AYM üyeleri arasında belli ki vesayet özlemi çekenler var. Kimse merak etmesin; milletimiz feraset sahibidir, lüzumsuz ışıkları söndürmeyi iyi bilir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit ÖZKAN, "❝ Halkın gücünün üstünde bir güç tanımadım ben bugüne kadar. ❞ -15 Temmuz 2016- @RTErdogan" paylaşımında bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, "Milli İradenin Işıkları ışıl ışıl hamdolsun" paylaşımında bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu "Eski Türkiye’nin tedavülden kalkmış imalarıyla vesayet özlemlerini dışa vurarak, mühendislik peşinde olanlar kendilerine gelsin. Aslolan Millet iradesinin yaktığı ışıktır ve o ışık her daim en parlak şekilde yanmaya devam edecektir." paylaşımında bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu saçma ve ucuz trollüğe önce AYM Başkanı ve diğer AYM üyeleri dur demelidir! AYM üyesi olmuş birinden devlet adabı, yargıç ağırlığı ve ciddiyeti beklemek hakkımız! Bı imalı ifadenin ne demek olduğunu bilmiyor muyuz?! Bu ne saçmalık, kendinize gelin!" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya, "Milli irade varoldukça ışıklar sönmeyecek !" paylaşımında bulundu.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri