SİYASET

AK Parti'den erken seçim açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, erken seçim iddialarına ilişkin yaptığı açıklamasında “Türkiye’de 3 yıl boyunca seçim olmayacak.'' diyerek net bir tavır koydu.

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde AK Parti İlçe Kongresi’ne katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"TÜRKİYE’NİN İNŞASINA KATKI SAĞLAYABİLİRİZ"

Erken seçim söylentilerini “Türkiye’de 3 yıl boyunca seçim olmayacak” sözleriyle yalanlayan Turan, “Bakın bu çok kıymetli bir mesele. 3 yıl seçim olmaması demek tertemiz bir hizmet dönemi demek. Bu hizmet dönemini iyi değerlendirebiliriz. Türkiye’nin inşasına katkı sağlayabiliriz." ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİ SAYIN DÜNYADA LİDER OLARAK KAÇ KİŞİ VAR?"

Türkiye’nin artık sadece bölgesinde değil dünyada da önemli bir aktör olduğunu kaydeden Turan, şöyle devam etti:

''Dönün 5 sene önceye 10 sene önceye göre hepinize desem ki lider sayın dünyada, o zamanki dünyada 100 tane lider sayarsınız. Şimdi sayın dünyada lider olarak kaç kişi var? Beşi geçmez. Avrupa’da lider mi kaldı.

En komiği Macron en önde kişisi şu an. Lider mi kaldı dünyada? Ortadoğu'ya bakın. Saysanız dünyada beşi altıyı geçmeyen liderler var. Biri de şerefle söylüyorum Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.''

Yorumlar
Günün Manşetleri