SİYASET

AK Parti'li Rümeysa Kadak CHP'li ve HDP'li vekilleri yerin dibine soktu

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Meclis'te yaptığı konuşma ile CHP'li ve HDP'li vekilleri yerin dibine soktu.

CHP'nin farklı il ve ilçe örgütlerinde yaşanan taciz ve tecavüz vakalarının patlak vermesi, kamuoyunun gündemine oturdu. CHP yönetimi tarafından üzeri kapatılmak istenen skandallar Meclis'te de tartışma konularından biri oldu.

CHP'nin tecavüz vakaları karşısındaki sessizliğini tutanaklara geçiren milletvekili, Meclis'in en genç milletvekili olan AK Partili Rümeysa Kadak oldu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, şunları söyledi;

"Gençlerin mutsuz olduğu noktasıydı.. Bu noktada ben de araştırmanın sonuçlarınden memnun değilim. Ben de bu konuda çalışmalar yapıyorum. Sosyal hayat, eğitim ve istihdam alanlarında... Fakat açıkcası, madem bu konuda bu kadar dertlisiniz...

"AYBÜKE ÖĞRETMEN YOKKEN BU GENÇLERİN MUTLU OLMASINI BEKLEMEYİN"

O zaman hazır buradayken sizden birkaç söz isteyeceğim. Mesela gençler bugün tacize uğrarken ilçe binalarınızda, mesela vekiliniz buraya gelip 'evet oldu, yine olacak' derseniz siz bu gençlerin mutlu olmasını bekleyemezsiniz. Ya da çocuklar ölürken, Yasin'ler yanarken, Aybüke öğretmen artık aramızda yokken, bu gençlerin mutlu olmasını bekleyemezsiniz.

Gencecik kızlara dağda PKK'lı teröristler tarafından tecavüz edilirken, nasıl mutlu olmamızı beklersiniz. Madem bu konuda bu kadar dertlisiniz, o zaman çıkın burada yürekli bir şekilde tutarlı bir şekilde adımlar atın. "

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri