SİYASET

AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkanı adayı Osman Nuri Kabaktepe oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Osman Nuri Kabaktepe'nin İstanbul İl Başkanlığı'na aday olarak seçildiğini resmen duyurdu.

AK Parti'nin mevcut İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 24 Şubat Çarşamba günü yapılacak olan kongrede aday olmayacağını duyurmuştu.

Şenocak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "24 Şubat Çarşamba gerçekleştireceğimiz AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongremizde aday olmayacağımı, görevimi başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna duyururum. Liderimiz Sayın @RTErdogan 'ın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için Durmak Yok Yola Devam!" ifadelerini kullandı.

Şenocak'ın açıklamasından saatler sonra yeni il başkanının kim olacağına dair resmi açıklama geldi.

YENİ ADAY RESMEN AÇIKLANDI: OSMAN NURİ KABAKTEPE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Osman Nuri Kabaktepe'nin İstanbul İl Başkanlığı'na resmen aday yapıldığını açıkladı.

Kandemir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir.

Görevi devredecek olan İl Başkanımız Bayram Şenocak'a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize ve İstanbul'umuza hayırlı olsun.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri