SİYASET

Ali Babacan'a sert tepki: Adam biliyorduk!

Halk TV'ye konuk olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sözlerine AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner'den cevap geldi.

Halk TV'de Özlem Gürses'in sorularını cevaplayan Ali Babacan "Önemli olan vatandaşlarımızın bizi tanıması, bilmesi, desteklemesi. Niyetimiz iyi olduğu için ve geçmişimiz tertemiz olduğu için korkacak bir şeyimiz de yok ne olacakki yani. Her şeyi göze aldığınızda o korku birden dağılıyor. Rahatlıyor insan." dedi.

Özlem Gürses'in "En uçta neyi gözealdınız. Kelepçelenip günün birinde kendinizi bir hücrede bulmayı da gözealabiliyor musunuz? Olmıyacak şeyler değil yani? "sorusu üzerine babacan kim olduğunu belirtmediği kişilerce uyarıldıklarını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: 

"Bu risklerden de bahsettiler. Hatta dedilerki, Türkiye'de bir daha seçim olmaz siz ne yapıyorsunuz. Parti kurup ne yapacaksınız? dediler. Dünyada herkesi tanıyorsunuz, iyi çevren var, git kendi işinle uğraş dediler. Tam para kazanma dönemi dediler. Ama ülke bu durumdayken içimiz elvermedi açıkcası. Karar vereli 1 yılı, parti kuralı 2 ayı geçti çok şükür bunların hiçbiri de olmadı. Yani bu risklerden hiçbiri de olmadı. Ne bir tehdit aldık ne de..."

UTANÇ DUYUYORUZ

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, Babacan'ın sözlerine, "Utanç duyuyoruz sizden... Yıllar yılı başımızda nasıl da taşıdık sizi... Adam biliyorduk... Alçalmanın siz de sınırı yok besbelli... İhanetin de... İçimizdeki bu tarz AK Parti’lilerden arındığımız için Rabbimize hamdediyoruz..."

mehmet metiner

Yorumlar 19 Yorum
Günün Manşetleri