SİYASET

Ali Babacan'ın partisinin il başkanlarını CHP mi dayattı?

Dün FOX TV'de yeni partisi DEVA partisini Çarşamba günü açıklayacaklarını söyleyen Ali Babacan ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Beykoz Konakları Lobisi'nin Ali Babacan'ın kuracağı parti için devrede olduğunu söyledi.

CNN Türk'te Ercan Gürses'in hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Gündemi programında Ali Babacan'ın kuracağı partiye ilişkin ilginç bir iddia gündeme geldi. 

Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, sağlam bir kaynaktan aldığını belirttiği bir iddiayı programda gündeme getirdi. 

Babacan'ın üç büyük ilde partisinin il başkanlarının kimler olacağının büyük çerçeveyi göstereceğini vurgulayan Şahin, Beykoz Konakları Lobisi'nin CHP'li eski bir belediye başkanını İstanbul İl Başkanı yapılması için Ali Babacan'a dayattığını söyledi. 

zafer şahin

Şahin iddiasına ilişkin şunları söyledi:

"Bana ulaşan, İstanbul il başkanlığı için eski bir CHP'li belediye başkanının isminin geçtiği ve kamuoyunda Beykoz Konakları Lobisi olarak bilinen lobinin bu konuda Babacan'a isim önerdiği dayatmada bulunduğuna dair bir kulis bilgisi var.

Bu bilgi doğruysa ki sağlam bir kaynak. Beykoz Konakları Lobisi, İstanbul İl Başkanlığı için Ali Babacan'a isim dayatıyorsa o zaman büyük fotoğrafı görmemiz daha kolaylaşır diye düşünüyor."

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri