SİYASET

Alkışlar Kocaeli Belediyesi'ne

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın koronavirüsle mücadele kapsamında Kocaeli Belediyesi'nin bünyesinde bulunan işletmelerden kira alınmayacağını duyurdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Koronavirüs tedbirleri kapsamında çok önemli bir duyuru yaptı. Başkan Büyükakın Koronavirüs riskinden dolayı kapalı olan Büyükşehir Belediyesi ve belediye iştiraki kurumların kiracısı olan esnaflardan kira alınmayacağını açıkladı.

Başkan Tahir Büyükakın yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi;

"Koronavirüsle mücadele kapsamında Büyükşehir Belediyemiz tarafından alınan ilave kararlar;

1- İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği Koronavirüs genelgesi kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldığı süre zarfında herhangi bir kira alınmayacaktır.

İCRA TAKİBİ DE YOK

2- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne borcu olanlara Koronavirüs tedbir kararları sona erinceye kadar herhangi bir icra takibi yapılmayacaktır.
3- Kocaeli Büyükşehir Belediyemizden sosyal yardım alan vatandaşlarımızdan süresi dolanlar korona virüs tedbirleri sebebiyle yeni bir sosyal incelemeye gerek kalmaksızın yardım yapılmaya devam edilecektir

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri