SİYASET

Aylin Nazlıaka'dan düşünce özgürlüğü karşıtı söylem! İstanbul Sözleşmesi'nden tacizciler rahatsız

Partiden ihraç edilmesinin ardından son yapılan kurultay ile CHP Kadın Kolları Başkanı yapılan Aylin Nazlıaka, düşünce ve eleştiri özgürlüğünden nasipsiz bir açıklamaya imza atı. Nazlıaka, İstanbul Sözleşmesi'ni eleştiren herkesi tecavüzcü ilan etti.

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, LGBT gibi sapıklıklara hukuksal taban oluşturduğu ve toplumun aile yapısını kökünden sarstığı gerekçeleriyle eleştirilen İstanbul Sözleşmesi hakkında skandal ifadeler kullandı.

''İSTANBUL SÖZLEŞMESİ'NDEN TACİZCİLER RAHATSIZ''

Nazlıaka, düşünce özgürlüğünden yoksun açıklamasında sözleşmeyi eleştiren herkesi zan altında bırakarak “Erkekler, İstanbul Sözleşmesi’nden rahatsız değil; eşine, sevgilisine ya da hiç tanımadığı bir kadına şiddet uygulayan, katleden, tacizci, tecavüzcü erkekler rahatsız” dedi.

''İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KALACAK SİZ GİDECEKSİNİZ''

İstanbul Sözleşmesi’ne yöneltilen eleştirileri fikir hürriyeti olarak kabul edemeyen aksine 'saldırı' şeklinde nitelendiren Nazlıka, “Demokrasiyi ortadan kaldırmak isteyen, Cumhuriyet değerlerine savaş açan bu erkek egemen iktidara karşı mücadelemiz artarak devam edecek ve kazanan mutlaka biz olacağız. Bu ülkenin onurlu ve mutlu yarınlarının yükseleceği eller, bizim ellerimiz. İstanbul Sözleşmesi kalacak! Siz gideceksiniz” diye konuştu.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri