SİYASET

Aytun Çıray'dan bomba açıklama! İyi Parti'den biri Külliye ile görüşüyor

Liste krizi sebebiyle parti yönetimiyle ters düşen İyi Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ''Partiden birinin Külliye ile ilişkisini biliyorum. Ve yüzde 51 meselesi halledilecek. Seçim sonrası bir koalisyon için mutabakata varılacak.'' dedi.

İyi Parti'de son dönemde sular durulmuyor. Önce liste ardından Ümit Özdağ'ın Buğra Kavuncu iddiası derken son olarak İYİ Parti İzmir milletvekili Aytun Çıray, yeni bir bomba patlattı.

İyi Parti'nin CHP kökenli vekili Aytun, ''Partiden birinin Külliye ile ilişkisini biliyorum. Ve yüzde 51 meselesi halledilecek. Seçim sonrası bir koalisyon için mutabakata varılacak'' şeklinde iddiada bulundu. 

Çıray, şunları söyledi;

"İYİ Parti, AK Parti ile belirli bir takım ilişkilere girmiş. Mesela partiden birinin Külliye ile ilişkisini biliyorum. Belli ki bu ilişki sonucunda parlamenter sistem adı altında bir takım görüşmeler başlayacak. Ve yüzde 51 meselesi halledilecek. Ve seçim sonrası bir koalisyon için mutabakata varılacak. Biz bunun için mi yola çıktık?''

"ŞEREFİMİZİ İTİBARIMIZI RİSKE ETTİK''

Bunun için mi İYİ Parti'yi kurduk? Ben bunun için mi beni bağrına basan Cumhuriyet Halk Partisi'nden hiçbir sorunum yokken ayrıldım? Bunlar için mi yola çıktık? Biz her türlü şerefimizi, itibarımızı riske ettik"

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri