SİYASET

Azerbaycan'dan Türkiye'ye destek açıklaması

Azerbaycan Askeri Gençlik Geliştirme Derneği Genel Başkanı Emin Hasanlı, TSK'nın başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı' için 1000'den fazla Azerbaycan vatandaşının gönüllü olarak başvurduğunu söyledi.

Türkiye'nin Suriye'de başlattığı 'Barış Pınarı Operasyonu' tüm dünyada yankı uyandırırken Türk dünyasından da destek mesajları gelmeye başladı.

TSK'nın başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı'na bir destek de Azerbaycan'dan geldi.

Mehmetçik'in Türkiye sınırını terörden arındırmak ve Suriye topraklarına barış getirmek amacıyla başlattığı operasyonları Azerbaycan toplumu ilgi ve heyecanla takip ediyor. 

Azerbaycan Askeri Gençlik Geliştirme Derneği Genel Başkanı Emin Hasanlı, 1000'den fazla Azerbaycan vatandaşının gönüllü olarak başvurduğunu söyledi.

İşte o açıklamalar...

''Muzaffer Türk ordusuna en kısa zamanda bir zafer diliyoruz. Azerbaycan gazileri ve gençler Suriye’de Türk ordusunun bir parçası olarak savaşmak istiyor. 1000'den fazla gazi ve genç daha önce başvuruda bulundu.''

''Her zaman kardeş Türkiye ve ordusuyla birlikteyiz. Allah şehitlerimize merhamet etsin ve mekanları cennet olsun. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Tanrı Türk ordusunu korusun''

Yorumlar
Günün Manşetleri