SİYASET

Bahçeli sağlık durumu hakkında konuştu

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtlarken sağlığı ve sakal uzatması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyen gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Sağlığım yerine sakalımla uğraşsınlar istedim"

Sağlığım üzerinden çok şeyler söylediler. Hala da söylüyorlar. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Ben ilk defa dışarayı çıktığımda sakal bırakmıştım. Bu sakalımı dikkate alarak sağlığımla uğraşacakları yerde sakalımla uğraşınlar istedim. Fakat sakalla uğraşan çok az çıktı. 

"Sağlık her şeyin başı"

Ben herkese sağlık diliyorum. Çünkü sağlık her şeyin başı. Bizi eleştirenler, geberdi diyenler, geberecek diyenler... MHP böylelikle parçalanacak diyenler... İşte şimdi buradayız, arkadaşlarla beraberiz. Allah'ın verdiği ömrü yaşamaya çalışıyoruz. Dua edenlerle, iftira edenler arasındaki farkı gösterdim. Allah'a bin şükür, dua edenler, iftira edenlerden çok çok fazla. Böyle endişe edilecek bir durum yok.

Tekrar sakal bırakaca mı?

Gazetecilerin tekrar sakal bırakacak mısınız sorusuna Bahçeli, "Kestim bir defa o dinlenme döneminde her gün traş olmak yerine uzattım. Yakıştığı da iddia edildi. İyi ki fotoğrafımız çıktı. Biz denediğimiz şeyi bir defa deneriz" yanıtını verdi. 

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri