SİYASET

Bahçeli'den CHP'ye çok sert yeni yıl mesajı

Yeni Yıl mesajı yayınlayan MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'yi Kandil ve Pensilvanya'nın ortağı olmakla suçlayıp, ağır mesajlar verdi...

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Kandil ve Pensilvanya’ya diyalog kanalı açıp kader ortaklığı yapanların Türkiye’nin gelişmesine ve egemenlik haklarına destek verecek projelere tepki göstermesi beyhude bir çırpınıştır." açıklamasında bulundu. Bahçeli, yayımladığı yeni yıl mesajında CHP'ye sert tepki gösterdi. 


İşte Baçeli'nin mesajı:

"Kandil ve Pensilvanya’ya diyalog kanalı açıp kader ortaklığı yapanların Türkiye’nin gelişmesine ve egemenlik haklarına destek verecek projelere tepki göstermesi beyhude bir çırpınıştır" diyen Bahçeli, tank palet fabrikası ve Kanal İstanbul projesine muhalefet eden CHP'ye tepki gösterdi.

MHP lideri Bahçeli yeni yıl mesajında, "Türk milleti 2020 yılına ümitle bakmaktadır. Unutulmasın ki zalimler, hainler, Türk düşmanları milli birliğimizi, bin yıllık kardeşlik hukukumuzu asla bozamayacaklardır. Cumhuriyet’in yüzüncü yıl dönümünün stratejik bir hazırlık evresi olacak 2020 yılında Türkiye’nin gücüne güç katacağı inancındayım" sözlerine yer verdi.

Yorumlar
Günün Manşetleri