SİYASET

Bahçeli'den sert mesajlar! Ön yargı ve küstahlıktır

MHP Lideri Devlet Bahçeli resmi Twitter hesabı üzerinden UEFA'nın asker selamı veren futbolcular hakkında soruşturma başlatmasına sert bir dille kınadı.

Türk futbolcuların Avrupa Kupaları'nda gol attıktan sonra asker selamı vermesine UEFA soruşturma başlaşmıştı. UEFA'nın aldığı kararı sert bir dille eleştiren Bahçeli şu ifadeleri kullandı: Türk milleti İslam’ın irfanı, korkusuz itibarı, tuzaklara kapılmayan iradesidir. UEFA’nın, milli futbolcularımızın asker selamı vermesini politik ve provakatif hareket bahanesiyle suçlayıp inceleme başlatması Türklüğe ve İslam’a öteden beri taşınan önyargı ve küstahlıktır.

Artık haysiyet ve husumet tarafları ayan beyan ortadadır. Kim dost kim düşman bellidir. Türk ve İslam değerleri karşısında alenen titreyen, manen tökezleyip telaşlanan çevreler iyi niyetli değildir, dürüst değildir, dini ve milli fobileriyle yakayı ele vermişlerdir.

Zulmün oyunları elbette bozulacaktır. Tuzaklar nafile, tertipler beyhudedir. Müslüman Türk milleti haksızlığa karşı direnecek, hainlere karşı devleşecek, Efendimizin duruşuyla, tarihi ve milli emanetlerle inancımızın ve irademizin bekasını sonuna kadar muhafaza edecektir.

"İnandığımız sürece zafer bizimdir"

Bahçeli Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamanın devamında Mevlid kandilini kutlayarak sözlerini şu cümlerle noktaladı: Muhammedi ahlak melanetin akınını mutlaka durdurup berhava edecektir.Bu düşüncelerle aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin Mevlid-i Nebi’sini dua ve niyazlarımla kutluyor,Efendimizin şefaatine nail olmayı temenni ediyorum. İnandığımız sürece zafer bizimdir. Galip olan Allah’tır

Yorumlar
Günün Manşetleri