SİYASET

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde taciz atışları devam ediyor

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Barış Pınarı Harekatı kapsamında temizlenen bölgede teröristler tarafından yapılan saldırılara anında karşılık veriliyor.

Amerika'nın Türkiye'nin belirlediği güvenli bölgeden çıkarmak için 120 saat istediği teröristler süre bitmesine rağmen rahat durmuyorlar.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Barış Pınarı Harekatı kapsamından teröristlerden arındırılan bölgede keşif, gözetleme ve mayın temizliği yapan askerlerimize taciz atışları devam ediyor.

Kahraman ordumuz teröristlere anında karşılık veriyor.

Bölgede sükuneti sağlamak için yerleştirilen el yapımı patlayıcıları temizleyen askerlerimize havan ve keskin nişancı atışları ile saldırılar yapılıyor.

Milli Savunma Bakanlığının açıklaması şu şekilde...

GEREKLİ KARŞILIK VERİLDİ

“Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde PKK/YPG’li teröristlerce keşif-gözetleme ve mayın/EYP temizlik faaliyetleri icra eden unsurlarımıza, havan ve keskin nişancı atışları ile yapılan taciz ve saldırılara bugün de devam edilmiştir. Meşru müdafaa hakkımız ve birliklerimizin emniyeti kapsamında sadece PKK/YPG’li teröristler hedef alınarak gerekli karşılık verilmiştir.” 

Yorumlar
Günün Manşetleri