SİYASET

Bayraktar'dan İHA ve SİHA'lardan rahatsız olan CHP'li Özel'e okkalı cevap

Mecliste yaptığı konuşmadan İHA ve SİHA'ların üretiminden rahatsızlığını ifade eden CHP'li Özgür Özel'e Haluk Bayraktar'dan sert tepki geldi.

TBMM'de yaptığı konuşmada milli ve yerli savunma sanayiinde BAYKAR şirketinin faaliyetlerinden rahatsızlığını dile getiren CHP'li Özgür Özel'e tepkiler çığ gibi büyüdü.

Bilindiği üzere BAYKAR firması Türkiye'nin uzun zamandır dışarıdan ihrac ettiği İHA ve SİHA'lar başta olmak üzere birçok projeyi yerli ve milli olarak üretip ihraç etmeye başladı.

Lakin bu büyük başarı kimileri tarafından gölgelenmek isteniyor.

HDP başta olmak üzere CHP'nin de içinde bulunduğu bir grup, sürekli olarak BAYKAR firması hakkında olumsuz algı oluşturmaya çalışıyor.

Bu kapsamda mecliste yaptığı konuşma sebebiyle CHP'li Özel'e BAYKAR firması Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan sert cevap geldi.

MİLLETİN VEKİLİ BUNDAN NEDEN RAHATSIZ OLUR?

Selşcuk Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Milletimize hizmet için ekibimizle 15 yıldır S/İHA üretiyoruz Şimdi Akıncı TİHA geliyor sonra da insansız savaş uçağı inşallah. Milletin vekili sıfatlı birisi terörle mücadelede ve teknolojik gelişmede ülkemizde çığır açan bu işten neden rahatsız olur?'' dedi.

YILDIRAMAZSINIZ!

BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise "Normal şartlarda havacılıkta uçabilmek için aerodinamik sürtünme kuvvetini yenmeniz gerekir. Ama Türkiye'de uçabilmek için önce bu mandacı zihniyeti yenmeniz gerekiyor. Biz bu zihniyetle mücadele ede ede bu noktaya geldik. Yıldıramazsınız!"  ifadelerini kullandı.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri