SİYASET

Bayram Şenocak İmamoğlu'nu Ti'ye aldı!

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı 500 bin ton asfalt açıklamasıyla alay konusu olan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'tan EBA TV'den matematik dersleri izlemesi tavsiyesi geldi.

Hafta sonu İstanbul'da 500 bin ton asfalt döktüklerini iddia eden İmamoğlu, "İş güvenliğini ve sağlık önlemlerini alarak hafta sonu İstanbul'da 500 bin ton asfalt çalışmasıyla önemli tüm yolların bakım ve onarımını gerçekleştirdik." açıklamasında bulunmuştu.

İmamoğlu ve ekipleri tarafından fark edilemeyen uçuk veriler sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. 

DÜZELTME YAYIMLADI

Sosyal medyada artan eleştiri ve dalga mesajları karşısından büyük şok yaşayan İmamoğlu yayımladığı verileri revize etmek zorunda kaldı. İmamoğlu düzeltme başlığıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer vermişti: Düzeltme; asfalt çalışması paylaşımındaki "500 bin ton" ifadesi sehven yazılmıştır. Sadece bu hafta sonu 5000 ton asfalt serimi yapılmıştır. 2020 yılı hedefimiz 1 milyon 200 bin tondur. Bizi bu maddi hata için uyaran tüm dostlara teşekkür ederim.

"EBA TV'DE MATEMATİK DERSLERİNİ İZLEMESİNİ TAVSİYE EDİYORUM"

5 Bin ton ile 500 bin tonun arasındaki farkı geçte olsa fark eden İmamoğlu'na bir tepki de AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'tan geldi. Şenocak Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "CHP’li belediyelerin beceriksizliklerini saysak Adana’dan Başakşehir Şehir Hastanesi'ne yol olur. Ona da yaklaşık 500 bin ton asfalt gerekir. 4 işlemde bocalayan, asfalt hesabında da sınıfta kalan İBB başkanına EBA TV'den matematik dersleri izlemesini tavsiye ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bayram Şenocak'ın tavsiyesine binlerce destek mesajı yağdı. İşte o mesajlar bazıları:

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri