SİYASET

Beklediği taciz raporu Kılıçdaroğlu'nun masasında

Taciz ve tecavüz olaylarıyla çalkalanan CHP Genel Merkezi'nde skandalların raporu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasına ulaştı.

CHP'de art arda patlak veren taciz ve tecavüz skandallarının sonuncusu Konya'da yaşandı. CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş'ın partili bir üyeye tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Yaşanan bu son taciz vakası geçtiğimiz Pazartesi günü düzenlenen CHP MYK toplantısı öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na sunuldu.

Ancak diğer taciz ve tecavüz skandallarında olduğu gibi bu olayda da Kılıçdaroğlu henüz hiçbir açıklama yapmadı. Konya İl Başkanı Barış Bektaş'a ihraç kararı çıkmadı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne sunulan raporda tacize uğrayan CHP'li üyenin sunduğu bilgiler ve tacizci il başkanı Barış Bektaş'ın savunması yer alıyor.

GÖZLER KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDA

Art arda patlak veren skandalların ardından ne genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ne de parti yönetiminden tek bir açıklama gelmezken Konya'da yaşanan son taciz vakasının parti genel merkezi tarafından incelendiği biliniyor.

Hal böyle olunca tüm gözler Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili yapacağı açıklamaya odaklanmış durumda.

"MİLLETİN ÖNÜNE UTANMADAN NASIL ÇIKACAKSINIZ?"

TBMM Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Fatma Aksal konuyla ilgili A Haber ekranlarında yaptığı açıklamada, "Maalesef gün geçmiyor ki CHP belediyelerinde ve teşkilatlarında bir taciz, tecavüz ya da hırsızlık olayı duymayalım. Ancak parti yönetimi, genel başkan sessiz" dedi.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri