SİYASET

Beştepe'den son dakika Muharrem İnce açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun resmi Twitter hesabın üzerinden 'Muharrem İnce'nin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü'ne dair basından çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun 'Beştepe'ye giden CHP'li Muharrem İnce' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Altun'un açıklamaları şu şekilde;

Sayın Cumhurbaşkanımızla ilgili geçtiğimiz günlerde ortaya atılan mesnetsiz iddianın haber kaynağı olarak gösterilen şahıs tarafından yapılan son açıklama hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır.

BÖYLE BİR PLAKA SÖZ KONUSU DEĞİLDİR'

Söz konusu şahıs, bahsi geçen tarihte “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne 06 SFG 4543 plakalı bir araçla giriş, 06 GHJ 1290 plakalı bir araçla da çıkış gerçekleştirildiği”ni iddia etmektedir.

Her şeyden önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Ziyaretçi Kabul Programı’nda bu plakalara sahip herhangi bir araç kaydı söz konusu değildir.

Dahası Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Uygulama ve Denetleme Dairesi Başkanlığımız kayıtlarına göre bu plakalar mevcut dahi değildir.

"ALGI OPERASYONLARIYLA SİYASETE GÖLGE DÜŞÜRMEK İSTİYOR"

Türkiye kamuoyunu böylesi bir gündemle manipüle etmeye, algı operasyonlarıyla demokratik siyasetimize gölge düşürmeye çalışanları milletimizin vicdanına havale ediyoruz

Yorumlar
Günün Manşetleri