SİYASET

Bülent Arınç'ın istifasına AK Parti ve MHP'den ilk tepki!

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında kullandığı skandal ifadelerin ardından tepkilerin odağı haline gelen Bülent Arınç YİK üyeliğinden istifa ettiğini duyurmuş. Arınç'ın istifasına ilişkin ilk açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bülent Arınç'ın istifasıyla ilgili değerlendirme yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama ayapan Turan, ''Siyasi görevlerimizi bir gün devredeceğiz. Geride bırakacağımız hoş bir sada en büyük hayalimiz. Yaptığımız hizmetler kadar, davaya zarar veren, milletin vicdanını yaralayan, değerlerimize aykırı söylemler de akıllarda kalacak. "En büyük hizmetin istifa" haline gelmesi çok acı!'' ifadelerini kullandı.

"TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ"

MHP'den ise ilk tepki MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Feti Yıldız'dan geldi.

Görevinden istifa eden Bülent Arınç için MHP'li Yıldız sosyal medya hesabı Twitter üzerinden şu mesajı paylaştı:

"Bülent Arınç YİK üyeliğinden ayrılmış yani istifasını vermiş. TV'de yaptığı açıklamadan sonra sütre gerisinden çık, cüppeni giy, yerini al hayranlık duyduğun bu kişileri savun demiştim. Artık takke düştü kel göründü. Şimdi vekaletname alma zamanı. İzliyoruz."

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri