SİYASET

Bülent Turan, darbeler karşısında CHP'nin iki yüzlülüğünü gözler önüne serdi

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, darbeler karşısında CHP'nin takındığı iki yüzlü tavrı attığı tweetle bir kez daha gözler önüne serdi.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında tankların arasında kaçan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tüm geceyi Bakırköye Belediye başkanının evinde kahve içerek televizyon karşısında geçirdiği ortaya çıkmıştı. 

Kılıçdaroğlu'nun darbeyi kahve içerek takip ettiğinin fotoğrafanın ortaya çıkmasının ardından tepkiler çığ gibi büyerken muhalet 248 şehit ve 2196 gazimizin olduğu kanlı gece için kontrollü darbe çıkışını yaparak vicdanları bir kez daha yaralamıştı.

ÖZGÜR ÖZEL: "ERMENİSTAN İÇİN ENDİŞELİYİZ"

15 Temmuz gecesi 3 maymunları oynayan aynı muhalefet Ermenistan'daki darbe girişimi için seferberlik başlattı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, "Ermenistan'da yaşanılan gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz. Seçilmiş hükümete karşı yapılan darbe girişimini kınıyoruz. Ülkemizde ve dünyanın her yerinde her zaman demokrasinin yanındayız." ifadelerini kullandı.

BÜLENT TURAN'DAN 15 TEMMUZ HATIRLATMASI

CHP'nin darbeler karşısında takındığı iki yüzlü tavırı gözler önüne seren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Twitter'da şu paylaşımı yaptı.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri