SİYASET

Bülent Turan'dan Meral Akşener'e yanıt

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meral Akşener'in kendisi hakkındaki açıklamalarına cevap verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meral Akşener'in iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.

Bülent Turan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''İL BAŞKANININ FETÖ'CÜ İDDİALARINI AÇIKLASIN''

''Muhalefetin ne kadar önemli olduğunu bilen bir partiyiz. Bir yıl önce yaptığım bir konuşmayı bugünmüş gibi Bülent Turan'a bağladı. İl başkanı ile ilgili 'Fetöcü' iddialara cevap vermesini beklerdik. İl başkanının, 'Fetöcü' iddialarını açıklasın.''

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti'de Ümit Özdağ'ın İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkındaki FETÖ'cü iddiasına ilişkin açıklamalarda bulunan Merak Akşener, ilginç bir şekilde konuyu AK Parti'ye getirerek AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ı hedef almıştı.

Turan'ın 1 yıl önce attığı bir twitten yola çıkarak kendi iç çekişmelerini ört bas etmeye çalışan Akşener, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Milletvekili hür iradeleriyle fikirlerini belirtmeleri partimiz için çok önemli. Şimdi ilginç olanı ölçü kaçsa da bu fikirlerine saygı duydum. Ben Aytun Çıray ve Ümit Özdağ’ın grev yapmalarına saygı duydum.

Benim konuştuğum gruba katılmamalarına saygı duydum. Sayın Bülent Turan’ın yazdıkları üzerinden baktığımız zaman, başka bir gözle bakacağız olaya. Biz bir saldırı bekliyorduk ama...''

Yorumlar
Günün Manşetleri