SİYASET

Canan Kaftancıoğlu CHP Üsküdar İlçe Başkanı'nın skandalını böyle savundu

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamak isterken polislere yakalandı. Suat Özçağdaş yaptığı rezaleti itiraf ederken ilk destek de Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’a ait ikametgah olarak kullanılan meskenin fotoğrafının çekilmesi talimatını partisinin verdiğini açıkladı.

SUAT ÖZÇAĞDAŞ, PARTİSİNİN TALİMATIYLA GİTTİ

Canan Kaftancıoğlu; aralarında CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın da bulunduğu üç kişinin 21 Nisan 2020 saat:12.50 sıralarında Prof. Dr. Fahrettin Altun'un ikametgah olarak kullandığı meskene gitmesi ve Suat Özçağdaş'ın meskenin fotoğrafını çekmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Canan Kaftancıoğlu, CHP ilçe başkanının görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın olduğu arsayı kontrol etmek için gittiğini belirterek, "(Suat Özçağdaş yine gidecektir" ifadelerini kullandı.

canan kaftancıoğlu

KAFTANCIOĞLU BÖYLE SAVUNDU

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yaşanan skandala destek vererek şu paylaşımı yaptı;

''Ahlaksızlığınız ve yalanlarınızda boğulacaksınız çok yakında. CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir.Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar. Sakin olun beyler.''

Yorumlar 22 Yorum
Günün Manşetleri