SİYASET

CHP ile HDP arasında Öcalan ve PKK konusunda görüş farklılığı var mı?

Millet İttifakı'nı dışarıdan destekleyen HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Sancar ziyarete sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"PKK VE ÖCALAN KONUSUNDA CHP İLE HDP ARASINDA GÖRÜŞ FARKI VAR MI?"

Ulusal Kanal muhabiri Seda Akyüz'ün, "Esenyurt İlçe başkanlığına yapılan operasyonda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın posterleri ortaya çıktı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hem operasyona ilişkin yöneltilen sorulara verdiği cevapta ayrıca daha önceki açıklamalarında da, ‘Herkes terörle arasına mesafe koymalı’ demişti. Bu görüşme de bu konu gündeme geldi mi? Ayrıca hem Abdullah Öcalan hem de PKK ‘konusunda CHP-HDP arasında görüş farklılığı olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar "Bu konular gündeme gelmedi. Gelmediği gibi bu konularda da bir sorun olduğunu da düşünmüyoruz. Sorduğunuz soruya da arkadaşlarımız o gün bugün yanıt veriyorlar. Yeterli olduğu kanısındayız." şeklinde yanıt verdi.   

Yorumlar
Günün Manşetleri