SİYASET

CHP Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu'nun rakipleri belli oldu

İBB'nin tartışmalı Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP İstanbul İl Başkanlığı için Canan Kaftancıoğlu'nu desteklemediği yönündeki iddialar gün geçtikçe büyüyor. Yaklaşan kongrede, Kaftancıoğlu'na rakip olması beklenen 7 isim ortaya çıktı.

CHP Kurultayı'na ilişkin dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Skandal çıkış ve paylaşımlarıyla sürekli gündeme gelen CHP İstanbul İl BaşkanI Canan Kaftancıoğlu'na rakip olması beklenen 7 isim belli oldu.

CHP İstanbul İl Başkanlığı yarışı hızlanıyor. Seçim 15 Şubat'ta yapılacak.

Egemedyası'nda yer alan habere göre; Kulislerde İl Başkan Adaylığı için mevcut başkan Canan Kaftancıoğlu'nun yanı sıra Cemal Canpolat, Eren Erdem, Selçuk Sarıyar, Necdet Saraç, Gülay Yedekçi, Çetin Soysal ve Mehmet Ali Özkan'ın ismi geçiyor.

BİR İSİM ÇEKİLECEK

Ancak Özkan'ın bir süre önce İBB'de göreve başlaması ile birlikte yarıştan çekildiği belirtiliyor.

Öte yandan, Beşiktaş Belediyesi'nde görev yapan Selçuk Sarıyar'ın ise il Başkan adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu ile iki kez görüştüğü öğrenildi.

CHP SESSİZ

Geride bıraktığımız hafta ise Gazeteci Necdet Saraç, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek görev talep etti. Saraç, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından, bunu fotoğraflı bir paylaşımla da duyurdu.

Ankara kulislerinde ismi aday olarak dile getirilen diğer CHP'liler ise henüz net bir açıklama yapmadı.

Yorumlar
Günün Manşetleri