SİYASET

CHP sözcüsü Faik Öztrak basın mensuplarına cevap veremedi

Muharrem İnce'nin CHP yönetimi hakkında ortaya attığı iddialara cevap vermek için ekranlara çıkan CHP parti sözcüsü Faik Öztrak sorulan sorulara cevap veremedi.

Muharrem İnce'nin, CHP'nin içinde çete var söylemi tepkileri peşinden getirdi. CHP Grup Başkanvekili Özkoç'un ardından bir tepki de parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan geldi.

Basın mensuplarına açıklama yapmak için kameralar karşısına çıkan Faik Öztrak yine saray diyerek dikkatleri başka yöne çekmeye çalıştı.

Öztrak'ın basın açıklamasının sonunda ki soru-cevap kısmı ise tam bir hayal kırıklığıydı. 

Basın mensuplarının sorularını ısrarla 'Bu konuyu konuşmadık' diyerek geçiştiren Öztrak'ın kaçamak cevapları dikkatlerden kaçmadı.

"BİZ BU KUMPASI BOZMAYA KARARLIYIZ"

Biz bu kumpası sukünetle bozmaya kararlıyız diyen Öztrak, "Senaryosunun Saray'da yazıldığı belli olan kumpasın açık hedefi Genel Başkan'dır. Kumpas CHP'ye karşı tezgahlanmıştır. Biz bu kumpası sukünetle bozmaya kararlıyız. Bu kumpas kimin değirmenine su taşımaktadır. Adres bellidir. Kim CHP Genel Başkanı'na 'çek git' diyecek kadar gözünü karartmışsa bu kumpas onun değirmenine su taşımıştır." iddiasında bulundu.

"CHP RUHUNU ANLAMAYANLAR CHP'DE ÇETE ARAR"

Bir tek CHP ruhunu hiç anlamayanlar CHP'nin içinde çete arama gafletine düşebilir. CHP'de çete arayanlar her zaman karşılarında Kuvayı Milliye ruhunu bulmuşlardır, bundan sonra da bulacaklardır. Çete arıyorsanız Saray'a bakacaksınız.

Türkiye'nin yarınında Saray ve havuzcular olmayacaktır. CHP, Millet İttifakı ve demokrasi isteyenlerin ittifakı vardır Türkiye'nin yarınında. Milleti unutan Saray sosyetesinin dinlenme kulübesine gitme vakti gelmiştir.

"TALAT ATİLLA BU KUMPASIN UNSURU"

(İnce'nin 'partim bana sahip çıkmıyor' sözleri) Biz bu konuda hiçbir arkadaşımızla ilgili açıklama yapmadık. Hiçbir arkadaşımızın böyle bir savunmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz. Bu iki günde belediyelerle ilgili yapılan seminerlerdeydik, bugün de gerekli açıklamayı yapıyoruz.

(İnce'nin CHP'de 'aynı teknede tatil yapan isimler' sözleri) Bu konuyla ilgili zan altında olan arkadaşlar kendileri ile ilgili gerekli cevabı veriyorlar.

(Talat Atilla'nın 'Kılıçdaroğlu'na doğrulattım' sözleri) Talat Atilla zaten bu kumpasın bir unsuru. O çerçevede konuşmalarını sürdürüyor.

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri