SİYASET

CHP Tuncay Özkan'ı çizdi mi? Ahmet Hakan'dan çarpıcı iddia

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP'nin CNNTürk'e boykot kararının mimarı Tuncay Özkan'la ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan geçtiğimiz günlerde partisinin "partililere tuzak kurup gerçekleri çarpıttığı" gerekçesiyle CNNTürk'e konuk olarak temsilci göndermeyeceğini ve ambargo uygulayacağını duyurmuştu.

Demirören Holding bünyesindeki bir başka medya organı Hürriyet’in genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan ise boykotun kahramanı Tuncay Özkan hakkında çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı.

CHP içinde Tuncay Özkan'a yönelik büyük bir tepki olduğunu dile getiren Hakan, "Bakmış, tabanda medyaya karşı genel bir rahatsızlık var. O da CNN Türk’ü kurban seçmiş ve boykot işini ortaya atıp parti tabanında prim toplamaya kalkışmış." diye yazdı.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü;

CHP’LİLER BANA TUNCAY’I ANLATTILAR

CHP içindeki dostlarımın Tuncay’la ilgili bana anlattıkları aşağı yukarı şöyle bir şey:

Yok artık Hilmi Özkök

*

Tuncay, parti içinde epey antipatik bir figür haline gelmiş. Partide herkesin hışmını üzerine çekmiş durumdaymış. Asansör işlerine falan girişmesi herkesin dilindeymiş. İzmir’de CHP örgütlerinde höt zötle işleri götürmeye çalışıyormuş. Kurultayda isminin çizilmesi kaçınılmazmış... Durum işte böyleyken... Kurnazca bir plan yapmış Tuncay... Bakmış, tabanda medyaya karşı genel bir rahatsızlık var. O da CNN Türk’ü kurban seçmiş ve boykot işini ortaya atıp parti tabanında prim toplamaya kalkışmış.

Ve bingo! Kısmen de olsa başarmış. Kendisine yönelmiş olan tepkileri, azıcık da olsa yumuşatmış. Kurultayda isminin çizilmeme ihtimali belirmiş... Böyle de kurnaz bir adammış kendisi.

*

Siyaset dediğin şey işte böyle bir şey... Hep bir oyun, hep bir plan, hep bir şeytanlık, hep bir kurnazlık...

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri