SİYASET

CHP'de Muharrem İnce'yi harcama planı

CHP’de kurultay süreci başladı. Parti kulislerinde ise delege seçimleri için hareketlilik yaşanıyor. Muharrem İnce için de çok ince çalışmalar var.

Bir önceki seçimde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan daha sonra da Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına genel başkan adayı olarak çıkma sürecine giren Muharrem İnce’ye karşı, parti içinden hamleler geldiği ileri sürüldü.

VEFA SALMAN’IN MUHARREM İNCE DÜŞMANLIĞI

Yalova’nın nazbını en iyi tutan gazetelerden biri olan Revizyon Gazetesi’nden Hakan Korkmaz, yazısında Yalova’da yaşanan koltuk kavgasını yazdı. Korkmaz, İnce’nin Kurultay delegesi seçilmemesi için bir ekibin gizliden gizliye çalışma yaptığını dile getirdi. 

Hakan Korkmaz’ın yazısından:


“Muharrem İnce ile küs olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova örgütünden Muharrem İnce’nin izlerini silmek için kolları sıvadı ve belediye çalışanı Murat Güven’i merkez ilçe başkan adayı gösterdi!

Geçtiğimiz günlerde Hilton Oteli’nde 44 kişilik ekibiyle seçim çalışması yapan belediye çalışanının bu harcamalarının kim tarafından nasıl finanse edildiği ise kafaları karıştırmakla kalmadı ve beraberinde birçok dedikodu ve iddiaları da getirdi!

Bir Belediye çalışanını merkez ilçe başkanı yapmaya çalışmak her şeyden önce CHP’ye hakarettir. Belediyedeki görevinden istifa edip aday olsa sorun olmaz ama böyle şaibe olur. ‘Bu adam belediyeden aldığı maaşla Hilton Oteli’nde nasıl seçim çalışması yapıyor. Bu masraflar belediyeden mi çıkıyor?’ diye dedikodular zaten çıkmış durumda ve bu CHP’ye zarar veriyor!

Ama Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın Muharrem İnce düşmanlığı öyle bir hal almış durumdaki gözü CHP falan hiç bir şey görmüyor!”

MUHARREM İNCE’Yİ KURULTAY DELEGESİ YAPMAMAK İÇİN

Korkmaz yazısında ayrıca şunları kaydetti:

“Muharrem İnce sizin o koltuğa oturmanızı sağlayan kişidir hatırlatayım. Artı Muharrem İnce siyaseten sizin denginiz değildir. Sayın İnce Yalova’dan çıkmış ve bu ülkenin Cumhurbaşkanı adayı olmuştur ki bu yüzden bile Sayın İnce bir saygıyı hak ediyor ama siz adeta işi gücü bırakmış ve Muharrem İnce’yi kurultay delegesi yapmamak için çabalıyor ve sadece CHP zarar veriyorsunuz bu çirkin gayretinizle.

Muharrem İnce’ye koltuğa oturur oturmaz sırtınızı döndünüz ama o gün bugün Yalova’da AK Parti ile siyaseten iş tutuyorsunuz başkan!

Yalova Belediyesi sayenizde batık durumda! İcralar, hacizler, borç ve şaibeli bağışlarla anılıyor belediye ve siz çok ayıp ediyor, CHP’ye zarar veriyorsunuz başkan! Bir an önce kendinize gelin… CHP’ye daha fazla zarar vermeye bir son verin! Sizin emrinizde çalışan belediye görevlisi CHP’nin ilçe başkanı olmaz, olamaz başkan!”

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri