SİYASET

CHP'de skandal bitmiyor! Şimdi de İzmir İl Başkan Yardımcısından olay paylaşımlar

CHP'nin Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi Dila Koyurga'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik galiz küfürlerinin ardından CHP'nin İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül'ün de skandal tweetleri ortaya çıktı!

CHP'lilere ait skandal paylaşımlar sosyal medyada büyük yankı buldu. Partinin en genç meclis üyesi diye lanse edilen Dila Koyurga'nın galiz küfürlerinin ortaya çıkmasının ardından bu kez de CHP İzmir İl Başkanı Yardımcısı Yasin Ergül’ün 15 Temmuz ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin skandal ifadeleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

CHP'li Ergül'ün 17 Kasım 2013'te dönemin başbakanı olan Erdoğan'ı hedef aldığı skandal tweetinde "RTE Bu akplilere (..) dese annelerinden şüphe ederler. Herifin yaptığı hiçbişey mi bu dingillere ters gelmez arkadaş insan hayret ediyor" dediği sosyal medyada yer aldı.

chp

15 TEMMUZ DA HALKIN ÜZERİNE KURŞUN YAĞARKEN O "SENARYO" DEDİ

Ergül'ün 15 Temmuz darbe girişimi günü ise "Boşa darbe tamtamları çalmayın, bildiğin senaryo bu. Tüm medya açık canlı yayınla veriyor, böyle darbe olmaz"dediği iletilerinden ortaya çıktı.

yasin ergül kimdir

Ergül, darbeden 2 gün sonra ise provokatif ifadelerini sürdürdü... CHP'li Ergül'ün Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a da çirkin iftiralar attığı belirlendi.

yasin ergül

Yorumlar 7 Yorum
Günün Manşetleri