SİYASET

CHP'li Bekaroğlu'ndan Trump'ın mektubuna şaşırtan açıklama

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, ABD Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı skandal mektup için "Bu mektup gerçek olamaz, gerçek olmadığını açıklamak için niçin bu kadar bekliyorlar?" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, 9 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a terör örgütü YPG'nin başındaki  kod adı “Şahin Cilo”, asıl adı Ferhat Abdi Şahin ile müzakere çağrısı yaptığı mektup, gündeme bomba gibi düştü. 

Beyaz Saray antetli kağıdına yazılı ve Trump'ın ıslak imzası olan mektubu, ABD'de kendisine en yakın medya organı olan Fox Tv sunucularından Trish Regan paylaştı.

Türk ekonomisini bitirmekle tehdit eden Trump mektupta "Eğer iyi şeyler olmaz ise sizi sonsuza kadar şeytan olarak görecektir. Katı bir adam olmayın. Aptal olmayın" ifadelerine yer verdi.

Mektup kamuoyunda tepkiye neden olurken, çok farklı bir çıkış CHP'li Bekaroğlu'ndan geldi.

BEKAROĞLU İNANMIYOR

Kanal D Haber sunucusu Buket Aydın'ın Barış Pınarı Harekatı'na destek için sınırdan verdiği fotoğrafı eleştirmesiyle gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, bu kez de bu mektubun sahte olduğunu iddia etti.

Twitter hesabından paylayımda bulunan Bekaroğlu, "Bu mektup gerçek olamaz, gerçek olmadığını açıklamak için niçin bu kadar bekliyorlar?" diye yazdı.

Yorumlar
Günün Manşetleri