SİYASET

CHP'li Gürsel Tekin PKK'nın sitesine konuştu

CHP'li Gürsel Tekin'in, terör örgütü PKK tarafından propaganda amaçlı kullanılan medya organı ANF'de yayınlanan röportajı gündeme bomba gibi düştü.

CHP'li Gürsel Tekin'in, terör örgütü PKK tarafından propaganda amaçlı kullanılan medya organı ANF'de yayınmlanan röportajı gündeme bomba gibi düştü.

BENİM BİLGİM YOKTU 

Eleştiri oklarının hedefindeki Tekin'den, akşam saatlerinde açıklama geldi. CHP'li vekil, Meclis'te faaliyet gösteren bir ajans aracılığıyla kendilerine ulaşan bir kişiye röportaj verdiğini ve bu röportajın bilgisi dışında terör örgütüne ait kanalda yayınlandığını belirtti.


İSİM VERMEDİ

Ancak Tekin, skandala sebep olan ajansın ve gazetecinin kimliğini açıklamadı.

HABER SİLİNDİ

Öte yandan söz konusu ‘kayyum' röportajı, terör örgütü PKK'nın medya organı ANF'den silindi. Siteye şöyle bir duyuru girildi:


“CHP Milletvekili Gürsel Tekin ile yapılan röportajı 1 Ekim tarihinde serbest bir muhabirden alarak yayınladık. Haber bir yanlışlıktan kaynaklı sitemizde yayınlanmış ve kaynağından iptal edilmesi üzerine geri çekilmiştir”

Oysa skandal haberde ve videoda “Gürsel Tekin, ekonomik krizin nedenlerini ve yargı reformu paketinin içeriği ile ilgili düşüncelerini ANF'ye değerlendirdi” açıklaması yer alıyordu.

Yorumlar
Günün Manşetleri