SİYASET

CHP'li İBB yönetiminden akılalmaz israf!

Seçim döneminde israfa dönemini bitireceğini iddia eden CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun 15 liralık dezenfektanı 75 liradan satıl almasının ortaya çıkması İBB Meclisi'ni karıştırdı.

AK Parti İBB Meclis üyesi Yavuz Selim Tuncer, “Elimde şuan bir dezenfektan var. Bu dezenfektanın üzerinden ne yazıyor biliyor musunuz? Gürpınar kimya yazıyor. Peki bu Gürpınar kimya nerede? İBB Başkanlığı yapan Ekrem İmamoğlu’nun 5 yıl önce ilçe belediye başkanlığı yaptığı Beylükdüzü’nde bir endüstri meslek lisesi. Bu Gürpınar endüstri meslek lisesinde öğrencilerimiz döner sermaye ile bazı ürünler üretiyor. Bunlardan bir tanesi de bu dezenfektan. Biz bunun litresini 15 liraya aldık faturası da mevcut." açıklamasında bulundu.

 Tuncer, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dezenfektan üzerinden yaptığı israfı şu cümlelerle anlatmaya devam etti: Ama siz kendi paranız olsaydı bilmiyorum böyle harcay mıydınız? Siz gittiniz aynı dezenfektanı 15 bin litre İzmir menşeili bir firmadan aldınız. 15 Tl nerede 75 TL nerede? Arada 60 lira fark yapar. Bu para fakir fukaranın parası. Kendi ilçenizde üretilen dezenfektanı almak varken bunu İzmir’den almanızı başkanlık makamına arz ediyorum.

Yorumlar 13 Yorum
Günün Manşetleri