SİYASET

CHP'li İlçe Başkanı Torun'dan skandal ifadeler

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun skandal ifadelere imza attı.

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı’nda, dün akşam 'Gençlik Kolları Başkan Adayı Tanıtımı' toplantısı yapıldı. Toplantıya, CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun ile CHP İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Okan Göktaş ve parti üyeleri katıldı.

"KİNDAR VE DİNDAR NESİL İSTEMİYORUZ"

Aday tanıtım toplantısında konuşan İlçe Başkanı Kemal Torun, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkenin çağdaş, laik, aydınlık, eşitlikçi ve özgürlükçü  bir ülke olmasını; sizlerin de bizden devir alacağınız bayrağı daha ileriye taşımanızı özlemliyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Biz birilerinin söylediği gibi kindar ve dindar nesiller istemiyoruz. Bunu Atatürk’ün bize göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda fikri hür, vicdanı hür tam bağımsız Türkiye savunucusu ve özlemcisi olan gençlerimizle bu ülkeyi yarınlara taşıyacağımıza inanıyoruz. Umudumuzda haklıyız ve bunu başaracak gençlerimiz olduğunu görüyoruz. Bu bizi oldukça gururlandırıyor" diye konuştu.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri