SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiber hat konusunda sorun çıkaranlar karşılarında beni bulur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD zirvesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD zirvesinde teknoloji ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

2023, 2053, 2071 vurgusu 

Geleceğimize güvenle bakıyoruz, umutlarımızı tazeliyoruz. İnşallah 2023 hedeflerimize ulaşacak çocuklarımıza 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilmeleri için güvenli ve müreffeh bir ülke mirası bırakacağız.

"Kültürümüzle çelişen hiçbir projede yer almadık" 

İnancımıza, ahlakımıza vicdanımıza uymayan vicdanımız ve kültürümüzle çelişen hiçbir projenin içinde yer alamadık almayız. Bizi bu zorlu süreçte düşmanlarımızın attığı taştan ziyade içten atılan güller yaralamıştır. Herkesin milletimize yar olmasını beklerdik. Maalesef bu konuda sürekli hayal kırıklığına uğruyoruz. Birileri terörist sevicilik yapıyor. Türkiye FETÖ gibi eşine benzerine az rastlanır bir ihanet çetesine karşı mücadele ediyor birileri bunların değirmenine su taşıyor.

Türkiye ekonomisine yönelik saldırıları bertaraf ederken, birileri moral bozmanın peşinde koşuyor. Kendi ülkelerine gül değil taş atanların yaptıkların işin adı siyaset değil fırsatçılık kör düşmanlıktır.

"Engel çıkaranlar karşılarında bizzat beni bulur"

Fiber hat uzunluğumuz 81 bin kilometreydi bugün 364 bin kilometre. Ancak bu fiber hat konusunda yavaş gittiğimizi görüyoruz. Firmalardan fiber hat yatırımlarını hızlandırmalarını istiyoruz. Aksi taktirde G5 teknolojisini etkin şekilde kullanamayız. Fiber hat yatırımları konusunda engel çıkartanlar bizzat karşısında beni bulur. 

Yorumlar
Günün Manşetleri