SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarına boğuldu

Deprem felaketinin yaşandığı Elazığ'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada katıldığı cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çekti.

Deprem felaketinin yaşandığı Elazığ'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada bir cenaze törenine katıldı. Yakınlarını kaybeden bir baba ile yan yana gelen Erdoğan, acılı babanın ağladığı anların ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde incelemelerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberinde TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bazı bakanlar ile Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

ERDOĞAN İNCELEMELERDE BULUNACAK
Erdoğan'ı Elazığ Havalimanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile diğer yetkililer karşıladı.

Erdoğan, depremden etkilenen bölgelerde inceleme yapacak, yetkililerden bilgi alacak.

ERDOĞAN'IN ZOR ANLARI
Öte yandan Erdoğan, Elazığ'daki depremde hayatını kaybeden 2 kişinin Mevlana Camisi'ndeki cenaze törenine katıldı.

Burada depremde hayatını kaybeden anne-oğulun cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesini kaybeden babanın acı dolu anları sonrası gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çekti.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri