SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adil Öksüz açıklaması

Adil Öksüz'ün nerede saklandığı gündemdeki sıcaklığını koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ elebaşlarından Adil Öksüz'ün gittiği ülkelerin yönetimleri tarafından koruma altında olduğunu, "Karga tulumba alınıp gelinir mi onu göreceğiz" dedi.

NATO Liderler Toplantısı için Londra’ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret öncesi basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'le ilgili gelen soruya, "İçişleri Bakanlığımız, yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi o farklı konu. Onu zamanla göreceğiz."açıklamasında bulundu.

ADİL ÖKSÜZ SORULDU

Erdoğan, Soylu'nun Adil Öksüz açıklaması ile ilgili "Bakanımızın ifadesi aslında, bu haddini bilmez kendini bilmez malum kişi bu ülkeden kaçmıştır ama sürekli olarak gittiği ülkelerin yönetimlerince koruma altına alınmıştır.

BELÇİKA'YA ALMANYA'YA KAÇIYOR

Belçika'ya, Almanya'ya kaçıyor vs... Buna benzer yüzlerce terörist buralarda yaşıyor. Bunların hepsini istedik, adreslerini vererek ama bu teröristleri yönetimler bize teslim etmediler. Edenler var, onları açıklıyoruz. İçişleri Bakanlığımız yapılacak operasyonla karga tulumba alır gelir mi o farklı konu. Onu zamanla göreceğiz." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri