SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında isim vermeden Babacan, Davutoğlu ve partiden ayrılan diğer isimleri ''Hırsını, aklının benliğinin davasının önüne koyanlar...'' sözleriyle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

''AK PARTİ UMUDUN ADI OLMUŞTUR''

AK Parti'nin karderi Türkiye'nin kaderiyle bütünleşmiştir. AK Parti umudun adı olmuştur. Klasik medya sosyal medya elbette önemlidir ama bunların hiçbir yüz yüze iletişimin yerini tutamaz. 

Salgın döneminde kendi vatandaşlarının yardım çığlıklarına kulak tıkayanların, Türkiye'nin duruşunu sorgulama hakkı yoktur. Halktan kopuk bir il başkanı asla AK Parti'ye yakışmaz.

''AĞUSTOSUN SONUNDAN İTİBAREN KONGLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ''

Nasipse, ağustos ayının sonundan itibaren kongrelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Amacımız ekim ayı sonunda ilçe kongrelerimizi tamamlayara il kongrelerimize geçmektir. Davamızda eski yeni ayrımı yoktur. AK Parti çatısı altında sorumluluk üstlenmiş herkes bu davanın asli sahibidir. Yarışımız sadece hizmetler konusunda olabilir. Aslında ülkemizde AK Parti'ye ve yaptığı hizmetlere gerçek manada karşı kimse yoktur. En azılı muhaliflerimiz bile dile getirmeseler de kendi içlerinde AK Parti'nin başarılarını takdir ediyor.

''YOLUNU ŞAŞIRANLAR HIRSINI AKLININ DAVASININ ÖNÜNE KOYANLAR...''

Yolunu şaşıranlar hırsını, aklının benliğinin davasının önüne koyanlar dışında AK Parti dışında tek bir ferdin bile eksilmesine gönlümüz rıza göstermez.

Yorumlar
Günün Manşetleri