SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, HDP'ye Fahrettin Altun tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef gösteren HDP'ye zehir zemberek sözlerle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörle mücadele meselesi her türlü siyasi çekişmenin üstünde tutulması gereken milli bir konudur. Böyle bir kritik konuda her siyasi partinin sorumluluk duygusuyla hareket etmesini beklemek en tabii hakkımızdır. Amasız, fakatsız, lakinsiz bir şekilde terör örgütünü kınamayan hiç kimse kendini bu ülkenin partisi, siyasetçisi olarak takdim edemez." vurgusunu yaptı.

"TERÖR YARDAKÇILARINA ASIL BU MİLLET HESABINI SORACAK"

PKK ile arasına mesafe koyamadığı için nezdimizde hiçbir zaman gerçek siyasi bir kurum haline gelemeyen bir parti var diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu parti resmi hesabından PKK ile irtibatlarını niteleyen paylaşımda bulunduğu için İletişim Başkanımızı hesabını vereceksiniz diyor. Terbiyesizliğe bak. Bu terör örgütü yardakçıları olarak Cumhur İttifakı olarak diyoruz, asıl bu millet şehit ve gazilerimizin hesabını soracak. Öyle bir soracak ki, bir daha kimse benzer ihanetlere teşebbüs edemeyecek." uyarısında bulundu.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri