SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar'la telekonferans görüşmesi! Sosyal medyadan paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüsle mücadele kapsamında bakanlarla tek tek telekonferans görüşmesi yaptı ve gerekli talimatları verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sırasıyla Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Tüm bakanlardan koronaya karşı verilen mücadele için yaptıklarını dinleyen Erdoğan, tek tek bilgi aldı.

erdoğan

FAHİŞ FİYATLARDAN ÜRÜN SATANLARDAN HESAP SORACAĞIZ

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile yaptığı görüşmede, “Ürünleri çok değişik kanallarla yurt dışına kaçıranlara, ülkemiz içinde bu ürünleri fahiş fiyatlarla satanlara bu işin hesabını sorarız. Ve bunun da bizim yasalarımızda yeri yok. Turizmde 14 günde geri ödeme konusu bunların zaten şuanda Hazine Maliye Bakanlığımız da Turizm Kültür Bakanımız da görüşme halinde.

erdoğan

ENERJİDE FATURALARIN ERTELENMESİ...

Enerjide ise günlük ödemelerin ertelenmesi hususunda yani bu konuyu masaya yatırmanızda fayda olur. Bunlar düşünülebilir, erteleme konumuz olabilir ama doğal gaz ve elektriğin kapanması gibi bir şeyin içerisinde, takdir edersiniz ki biz çok daha zor günler yaşadık, böyle bir şeye girmedik. Çünkü bu devlet sosyal bir devlettir, sosyal devlette de böyle bir adım atılamaz. Bu konuda kararlı olacağız işi götüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

erdoğan

SOKAĞA ÇIKANLARIN SAYISI AZALDI

Erdoğan Süleyman Soylu ile görüşmesi sırasında korona ile mücadele kapsamında asayişle ilgili süreç hakkında bilgi aldı.

Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan'la sokağa çıkma oranları hakkında bilgi verirken, toplu taşıma kullanımın düştüğü bilgisini paylaştı.

erdoğan

Yorumlar
Günün Manşetleri