SİYASET

Cüneyt Özdemir Ekrem İmamoğlu'nun yalanını canlı yayında yakaladı! İmamoğlu cevap bile veremedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazeteci Cüneyt Özdemir'in şahsi Youtube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayına konuk oldu. İmamoğlu, Cüneyt Özdemir'in Başakşehir Şehir Hastanesi yoluyla ilgili sorduğu soruyu yalanla geçiştirmeye çalışırken fena yakalandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, şahsi Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayında geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağırladı.

Cüneyt Özdemir İstanbul'daki çalışmalarla ilgili Ekrem İmamoğlu'na sorular yöneltti.

Yayının bir bölümünde konu Başakşehir Devlet Hastanesi'nin yol yapım çalışmalarına geldi.

BAŞAKŞEHİR HASTANESİNİN YOLU İBB TARAFINDAN ENGELLENİYOR

Cüneyt Özdemir, Ekrem İmamoğlu'na uzun süredir tartışma konusu olan Başakşehir Hastanesi'nin ulaşımıyla ilgili soru sorarak şu ifadeleri kullandı:

''Başakşehir Hastanesi'yle ilgili ulaşımın İBB tarafından engellendiği söyleniyor. Buranın yolunu yapmadığınız söyleniyor.''

METRO HATTINI HÜKÜMET DURDURDU YALANINA SARILDI

''O şantiye 2017'de durdurulmuş bir şantiye. Metro hattını durduran kendileri. Çalışmayı başlatan biziz. Projesi eksik, fizibilitesi yok. O kadar kötü detaylar var ki...''

MUMU YATSIYA KADAR YANMADI! '2018'DE BAŞLAYAN İŞ NASIL OLUYORDA 2017'DE DURDURULUYOR?'

Ekrem İmamoğlu'nun yol yapım çalışmasıyla ilgili olarak söylediği yalanın üzerinden yaklaşık yarım saat geçtikten sonra Cüneyt Özdemir'e mesaj yağdı.

Cüneyt Özdemir henüz yayın bitmeden gelen tepkileri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yüzüne karşı okudu. Özdemir'in okuduğu bir mesaj, Ekrem İmamoğlu'nun yalan maskesini düşürdü.

Cüneyt Özdemir'in Başakşehir Şehir Hastanesi'yle ilgili okuduğu mesajda aynen şu ifadeler yer alıyordu:

''İş 2017'de ihale edildi. 2018'de başlandı. Yani %15'i yapıldı. Deniliyor ki 2018'de başlanan, 2017'de ihale edilen iş, nasıl oluyorda 2017'de durduruluyor?''

'HİÇ UMRUMDA DEĞİL' DİYEREK YALANININ ÜSTÜNÜ ÖRTMEYE ÇALIŞTI

Gerçeklerin henüz yayın bitmeden evvel ortaya çıkması karşısında söyleyecek herhangi bir şey bulamayan Ekrem İmamoğlu ''Hiç umrumda değil. Yalanlarına cevap vermeyeceğim'' diyerek kendi yalanının üstünü örtmeye çalıştı.

Yorumlar 39 Yorum
Günün Manşetleri