SİYASET

Davutoğlu'nun partisi oy oranlarını açıkladı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ partisinin yaptırdığı son anket sonuçlarını açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ partilerinin oy oranını açıkladı. Özdağ'ın açıkladığı verilere göre de Gelecek Partisi olası bir seçimde baaraj altında kalıyor...

KENDİ ANKETLERİNDE DE BARAJ ALTINDA KALDILAR

Selçuk Özdağ, "Bize şu an 4 ile 9 arasında bir oyumuz olduğu söyleniyor çeşitli anket firmalarından. İktidara yakın firmalar farklı söylüyorlar ama bizim de tahminimiz biz şu an 6 -7 civarında bir oy potansiyeli gözüküyor daha teşkilatlarımız tamamlanmadan. Türkiye’de henüz daha bazıları Gelecek Partisi'nin kurulduğunu bile bilmiyor." ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'DEN OY ALIYORUZ"

AK Parti'den oy aldıklarını iddia eden Özdağ, "Biz tüm seçmenin oyuna talibiz. Bu oy yüzdesini şimdilik bir şey söylemek mümkün değil ama biz çok ciddi şekilde konuşuluyoruz. Millet bir arayış içerisinde, AK Parti’nin oy kaybettiğini görüyoruz. Ve kaybedilen her oy Gelecek Partisi'nin oyu. Diğer partiler de oy kaybediyor, onların da kaybedilen her oyu Gelecek Partisi'nin oyu. Biz her partiden de oy alıyoruz. Onu gözlemliyoruz. En çok AK Parti, sonra HDP, sonra MHP’den oy alıyoruz." dedi.

Yorumlar 15 Yorum
Günün Manşetleri