SİYASET

Davutoğlu'nun partisinin adı YAP mı? Açıklama geldi

Davutoğlu'nun partisinin adı ve logosu belli oldu ama henüz duyurulmadı. Ahmet Davutoğlu'nun partisinin isminin Yaşam ve Adalet Partisi olduğu söylenmişti. Ancak Kemal Öztürk partinin ismi YAP değil diyor.

Önümüzdeki hafta yeni partisinin resmi duyurusunu yapmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu partinin adı ve logosuna dair dün medyaya bazı bilgiler sızmıştı. 

İddiaya göre Davutoğlu'nun yeni partisinin ismi Yaşam ve Adalet Partisi olacak. Partinin kısaltması ise YAP olarak kullanılacak. Davutoğlu'nun yeni partisinin logosu olarak da hilal içindeki adalet terazisi seçildi deniyordu. 

YENİ PARTİNİN ADI YAP DEĞİL!

Gazeteci Kemal Öztürk yeni partinin adının Yaşam ve Adalet Partisi olmadığını öne sürdü. Twitter hesabından mesaj yayınlayan Kemal Öztürk, Davutoğlu'nun partisinin gerçek ismini ise açıklamadı. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partinin ismi “Yaşam ve Adalet Partisi” değil.</p>&mdash; Kemal Öztürk (@kemalozturk2020) <a href="https://twitter.com/kemalozturk2020/status/1204440314934710277?ref_src=twsrc%5Etfw">December 10, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri