SİYASET

Devlet Bahçeli çok sert tepki gösterdi! Hesabı sorulmalıdır...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün hemen öncesinde art arda yaşanan kadına şiddet ve cinsel istismar olaylarına sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'da kan donduran cinayet öncesi 92 yaşındaki kadına tecavüz eden genç saldırgan ile Samsun'daki caninin kadını öldüresiye darp etmesi hakkında sert açıklamalar yayınladı.

Bahçeli'nin sosyal paylaşım sitesi üzerinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları şöyle;

"ÜÇ HİLAL DÖVMESİ TERTİP Mİ YOKSA GERÇEK Mİ?"

MHP Lideri Bahçeli, yaptığı paylaşımda, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün hemen öncesinde ülkemizin farklı yerlerinde yaşanan şiddet ve cinayet vakaları insanım diyen herkesin kanını dondurmuştur. Suçsuz ve günahsız masum kadınlara yönelmiş hunhar saldırılar toplumsal huzur ve insanlık değerlerini hedef almıştır. Samsun'un Canik ilçesinde, yanında küçücük kızı olmasına rağmen boşandığı eski eşi tarafından sokak ortasında hiç acımadan, hiç gözünün yaşına bakılmadan alçakça dövülen hanım kardeşimiz bizleri derinden yaralamıştır. Bu caniye zalimliğinin hesabı sonuna kadar sorulmalıdır.

Bir diğer sarsıcı olay ise Aydın'da görülmüştür. 92 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunduktan hemen sonra boğarak öldüren bir katil Nazilli'de bir otel odasında yakalanmıştır. Bu cinayetin failinin en ağır cezaya çarptırılması insanlık onurunun bir gereğidir. 92 yaşındaki bir hanımefendinin ırzına ve hayat hakkına musallat olan canavarın gözaltına alındığı esnada, kameralara yansıyan bileğindeki üç hilal dövmesi ise dikkat çekmiştir. Bunun bir tertip mi yoksa gerçek mi olduğu bütün yönleriyle araştırılması hayati bir zorunluluktur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri