SİYASET

Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı muhaliflerini Kanal İstanbul sözleriyle topa tuttu

MHP Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika töreninde konuşan Bahçeli Cumhur İttifakı'na karşı pervasızca saldıran muhalefete karşı Kanal İstanbul sözleriyle sert tepki gösterdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu sertifika töreninde açıklamalarda bulundu.

FATİH PORTAKAL'A İNCE AYAR

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi emperyalist olmakla suçlayan FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın söylemlerine de değinen Bahçeli, ''Türkiye’nin emperyal hedefler taşıdığını iddia edenler bize göre yediği ekmeğe ihanet eden içtiği suya soluduğu havaya kast eden zalim piyonlarıdır.'' dedi.

DEMİRTAŞ'IN TİYATROSUNU İZLEYENLERE SERT TEPKİ

Bahçeli, Demirtaş'ın tiyatrosunu izlemeye giden muhalif isimlerin eşlerini hatırlatarak: ''Bunlar gitsin terörist Demirtaş’ın kanlı tiyatrosunu izlesinler, gitsinler Esad ile yanak yanağa versinler, gitsinler CHP ile birlikte kendilerini Kanal İstanbul’a atsınlar ve gitsinler bir daha da gelmesinler.'' ifadelerini kullandı.

SÖZ VERDİK MUTLAKA RİAYET EDECEĞİZ

Bahçeli, muhalefetin sürekli eleştirdiği CUmhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle alakalı olarak da ''Cumhur ittifakına sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yaşatacağız. Söz verdik kesinlikle yapacağız. Duruş gösterdik mutlaka riayet edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Bahçeli CHP'ye de sert sözlerle yüklenerek: ''Her soruna şifresi çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz. CHP sapıtsa da Türkiye’nin kuyusunu kazmak için çabalasa da buna MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak buna müsaade etmeyeceğiz.'' dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri