SİYASET

Devlet Bahçeli, Davutoğlu'nu rezil kepaze etti! Herkes adam oldu da bir sen olamadın...

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, kendisine Kürtçe cevap veren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na, ''Ah serok ah!Özgüveni falan bırak. Herkes adam oldu da bir sen olamadın. Bu gidişle olman da imkansız.'' dedi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Gündem konularını tek tek ele alan Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu'nun başdanışmanı Ünal Çeviköz'ün ABD'nin resmi olmayan sonuçlara göre yeni başkanı Biden'dan 'demokrasi' dilenmesine sert tepki gösterdi.

Konuşmasının devamında Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na sert sözlerle eleştiri getiren Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Kılıçdaroğlu'nun bu başdanışmanı Biden'dan ülkemize yönelik hak ve özgürlükler noktasında vurgu yapmasını istiyor. Türkiye'nin terörle mücadele yasasının uluslararası standalara uygun hale getirilmesini hedefliyor. Uluslararası topluma temel hak ve özgürlüklerde güvence verilirse ekonominin toparlancağını iddia ediyor. Kapalı Maraş'ın açılmasını desteklemediklerini iddia ediyor. Yetmiyor sözde Kürt sorunu çözülmezse tıpkı geçimşte Abdullah Gül'ün söylediği gibi Türkiye'ye dışarıdan dayatılacağını ifade ediyor. 

''BABACAN ZIRVALIYOR''

CHP bunları söylerken Ali Babacan her kararın Ankara'dan alınamayacağını, yeni bir vatandaşlık tanımına ihtiyaç olduğunu zırvalıyor.

''SEROK AHMET! HERKES ADAM OLDU SEN OLAMADIN...''

İşbirlikçi ve serok Ahmet ise Siirt'ten bize Kürtçe cevap veriyor. Ah serok ah!Özgüveni falan bırak. Herkes adam oldu da bir sen olamadın. Bu gidişle olman da imkansız...''

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri