SİYASET

Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Alaattin Çakıcı yanıtı! Esas mafya Demirtaş'tır

Alaattin Çakıcı'dan 'mafya' diye bahseden Kemal CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli, ''Çakıcı bebeklere kurşun sıkmadı, karakolları ateşe vermedi, yollara mayın döşemedi. Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek istiyorsa birlikte anayasa hazırladığı teröristlere baksınlar.'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Alaattin Çakıcı arasında yaşanan polemik, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de gündemindeydi.

''ÜLKÜCÜDEN MAFYA OLMAZ''

''Tekraren ifade ediyorum, Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem, ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz.'' diyen Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

''MAFYA GÖRMEK İSTİYORSA ANAYASA HAZIRLADIĞI TERÖRİSTLERE BAKSIN''

''Alaattin Çakıcı'nın bu devlete nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir, bilmeyenler de kendileri bilir. Çakıcı bebeklere kurşun sıkmadı, karakolları ateşe vermedi, yollara mayın döşemedi. Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek istiyorsa birlikte anayasa hazırladığı teröristlere baksınlar.

''ASIL MAFYA DEMİRTAŞ DEĞİL MİDİR?''

''Kılıçdaroğlu sokağa çıkmaya korkarken Alaattin Çakıcı ve arkadaşları 31 diplomatımızı şehit eden ASALA terör örgütünün peşine düşmüşlerdir. Devlet ve millet adına, ellerini taşın altına koymuşlardır."

Asıl mafya, yeraltı dünyasının elemanı Demirtaş değil midir? Kılıçdaroğlu hakkında düzenlenen fezlekenin genel kurula intikal etmesi ve karara bağlanması acil beklentimizdir.''

Yorumlar
Günün Manşetleri