SİYASET

Ekrem İmamoğlu'ndan yardım kolisi fiyatına savunma!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 150 TL bağışla alınan yardım kolileri için akıllara ziyan bir savunma yaptı. İBB'nin yardım kolileri için belirlediği fiyat tepkilere neden olmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere başlattığı yardım kolisi kampanyası tartışma konusu oldu. Temel ihtiyaç ürünlerinin yer aldığı kolilerin fiyatının 150 TL olması tepki çekti. Paketin içeriği, piyasada 50-60 TL arasında toplanabiliyor...

İBB'nin 150 TL olan ve fiyat olarak eleştirilen yardım kolisinin içerisinde; 1 litrelik ayçiçek yağı, 3 paket makarna, 1 kg bulgur/1 kg nohut/1 kg mercimek, 48'lik demlik poşet çay, bisküvi/helva/gofret, 1 kavanoz salça, 500 gram zeytin, 1 kilo un, tuz ve şekerin bulunuyor.

koli

PROTOTİP OLARAK AÇIKLANMIŞ

İstanbul halkına hizmet yerine kamuoyunu şovlarıyla ve yaptığı skandal çıkışlarla meşgul eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu sözlerle savundu:

"İlk koli prototip olarak açıklanmıştı bir kaç eksiği vardı. Yağını arttırdık pirinç yoktu pirinci ekledik. Kolimiz daha donanımlı konuma dönüştü. Dört kişilik aileni 15 günlük ihtiyacına katkı sağlayacağız"

Yorumlar 39 Yorum
Günün Manşetleri