SİYASET

Erdoğan sıkı sıkı tembihledi! Bu konuyu iyi anlatın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'li eski vekillere İdlib'de yaşananların halka iyi anlatılması konusunda talimat verdi.

Kahraman Mehmetçik, 34 şehidimizin kanını yerde bırakmamak için İdlib'deki operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

TÜRK HALKI MEHMETÇİK'İN ARKASINDA

Esed kuvvetlerine karşı yapılan saldırılarda birçok mühimmat deposu ve askeri araç imha edildi.

Türkiye'de halk, bölgede görev yapan Mehmetçik'e maddi ve manevi elinden ne geliyorsa destek olurken birileri de akılları bulandırmak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

''SURİYE'DE NE İŞİMİZ VAR?'' SAKIZINI DİLLERİNE DOLADILAR

Muhalif siyasiler ve gazeteciler hep bir ağızdan ''Suriye'de ne işimiz var?'' tekerlemesini dillerine dolamış durumdalar.

Türkiye'nin Suriye'de ki misyonunu anlayamayan veya anlamak istemeyen muhaliflerin oluşturmaya çalıştıkları algıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan da harekete geçti.

Cuhmurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nde yaptığı toplantıda hazır bulunan eski milletvekillerine bu konu hakkında talimat verdi.

İDLİB'İ VATANDAŞA İYİ ANLATIN

Erdoğan, eski vekillere bu durumun önemini hatırlatarak, İdlib'de yaşananları ve Türk askerinin neden orada olduğunu halka iyi anlatılması gerektiğini söyledi.

BİZE NE VAZİFE VERİYORSAN HAZIRIZ

Toplantıya katılan isimlerin Erdoğan'a “Siz doğru yoldasınız. Siz mazlumların rahatı ve özgürlüğü için, ülkesinden kovulmuş olanların ülkesine tekrar geri dönmesi için mücadele ediyorsunuz. Biz sizin yanınızdayız. Sen emret biz de taşın altına elimizi koyalım. Bize ne vazife biçiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız” dediği öğrenildi.

Yorumlar
Günün Manşetleri