SİYASET

Erdoğan'dan flaş ittifak açıklaması! Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi Oğuzhan Asiltürk ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Bugün o görüşmeye ilişkin konuşan Erdoğan, ittifak konusunun gündeme geldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulundu.

SAADET PARTİSİ ZİYARETİ

Erdoğan, "Sayın Asiltürk ile geçmişte beraber olduğum büyüğümdür. Bu ziyaretim hem bir nezaket ziyareti hem de ittifak meselesinde, seçim ittifakı mı olur ya da geleceğe yönelik terörle mücadelede her türlü desteğin bizim yanımızda olması lazım.

Bizim bir yalnızlığı hissetmememiz lazım. Buna benzer görüşmeleri bundan sonra da yapacağım. Bundan sonraki süreçte de bu görüşmeler devam edecek." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Sayın Bahçeli ile yaptığımız görüşme bildiğiniz gibi mutat. Ağırlıklı olarak ülkemizin dünyadaki ikili ilişkileri, terör mücadelelerini Sayın Bahçeli ile etraflıca görüşüyoruz.

Kendisi de yapılan çalışmalara başarı temennilerini hep söylüyor. Analizler de yapıyoruz. Bundan sonra da neler yapabiliriz, aramızdaki Cumhur İttifakı'nın yarınlara devamı için birlik-beraberliğimizi teyit ediyoruz.

Yorumlar
Günün Manşetleri