SİYASET

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi 15 Temmuz cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmalarına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesi CHP Lideri'nin FETÖ'nün korumasında evde saklanarak kahve içtiğini söyledi.

FETÖ'YE SAVAŞ AÇAN

FETÖ'yü terör örgütü ilan edip ona savaş açanın kendisi ve AK Parti olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedbirleri 2010 yılında almaya başladıklarını anlattı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir.

ERBAKAN FETÖ'DEN NEFRET EDERDİ

Şunu da çok açık net söyleyeyim FETÖ’nün bu ülkede anlaşamadığı görüşemediği tek lider vardır o da merhum Erbakan hocamızdır. Erbakan hocamızdan da nefret ederdi.

Her gün birileri çıkıp FETÖ konusunda ahkam kesmeye çalışıyor. Halbuki bu ülkede vesayet güçleri FETÖ’ye yıllarca dokunmamışlardır.

YAŞ toplantılarında önüme gelen dosyalar mütedeyyin insanlarla ilgiliydi

Başbakanlığım boyunca YAŞ'larda önüme tek bir FETÖ'cünün dosyası gelmedi. Gelen dosyalar hep mütedeyyin insanlarla ilgiliydi.

TEDBİRLERİ 2010'DA ALMAYA BAŞLADIK

FETÖ ile amansız bir savaşa tutuşan tektir. Gereken tedbirleri 2010'da almaya başladık.

Meydanı; demokrasinin kendilerine sunduğu zemini, yalanları ve iftiralarıyla milleti zehirlemek için kullananlara asla bırakmayacağız.

Demokrasi, insan hakları, hukuk, adalet söylemlerini, FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak, FETÖ tehdidini hafifletmek için kullananlar, bu millet için en az FETÖ zihniyeti kadar tehlikelidir.

15 Temmuz gecesi bir tek kişi FETÖ'nün özel ilgisine, himayesine, korumasına mazhar olmuştur, o da Kemal Kılıçdaroğlu'dur.  İstanbul Atatürk Havalimanı'nda FETÖ'cülerin tanklarıyla burun buruna gelen genel başkanın önünde tüm yollar açılmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu biz tankların karşısındaydık sen Bakırköy'de başkanın evinde kahve yudumluyordun.

KONTROLLÜ DARBE... DOĞRU KONTROL SİZDE AMA BAŞARAMADINIZ

Meydanı; demokrasinin kendilerine sunduğu zemini, yalanları ve iftiralarıyla milleti zehirlemek için kullananlara asla bırakmayacağız. Demokrasi, insan hakları, hukuk, adalet söylemlerini, FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak, FETÖ tehdidini hafifletmek için kullananlar, bu millet için en az FETÖ zihniyeti kadar tehlikelidir. Kontrollü darbe... Doğru kontrol sizde ama başaramadınız. 15 Temmuz darbesi başarılı olsaydı ertesi gün Kılıçdaroğlu milletin karşısına hangi sıfatla çıkarılacaktı? Kılıçdaroğlu ve avanesi milli iradeye saldırarak kendi namuslarını ayaklar altına almaktadır. Hala 15 Temmuz neydi ne değildi tartışması yapan zihniyet bizzat bu işin parçasıdır.

GEZİ DAVASINDA 9 BERAAT

Dün yaşanan gelişmeler bize Gezi olaylarını bir kez daha hatırlattı. Taksim'deki Gezi Parkı'nda güya ağaç bahanesiyle başlayan olaylar kısa sürede büyürerek devlete ve millete karşı sivil kalkışma halini almıştı.

Dün onu beraat ettirmeye kalktılar, başkaları da bu oyunun içerisinde!

Yorumlar
Günün Manşetleri